Tipy na luxusní kožené dárky pro muže i ženy

Narozeniny, svátky, Vánoce, výročí. Dny, které jsou spojeny s výběrem dárku. Lámete si každý rok hlavu nad tím, jaký dárek vybrat tak, aby se obdarovanému opravdu zalíbil a nezůstal ležet na dně skříně? V tom případě vám přijde vhod tento článek, ve kterém se s vámi podělíme o tipy na dárky z kůže, které si obdarovaní zamilují.

 

Proč darovat kožené výrobky?

Nejdříve se pojďme podívat na zoubek tomu, proč vlastně darovat doplňky z pravé kůže. Důvodů pro tuto volbu totiž existuje hned několik. Kůže se vyznačuje luxusním vzhledem a je nadčasová, nepodléhá tedy sezónním trendům a obdarovaného bude těšit řadu let. V případě kožených doplňků navíc platí, že skvěle zapadnou do téměř jakého outfitu, jsou odolné a vynikají dlouhou životností. Kožené doplňky jednoduše patří k dárkům, které propojují styl a praktičnost.

Tipy na dárky pro muže

 Uvažujete nad dárkem pro cestovatele, businessmana nebo třeba studenta? Muži, kteří rádi cestují a objevují nová místa, jistě ocení jeden z kvalitních kožených batohů. Podnikatelům zase přijde vhod elegantní kožená taška, kterou si budou moci vzít na obchodní schůzku, a nejeden muž jistě ocení i koženou peněženku, která je pevná a odolná a vydrží mu řadu let.

TIP1: Kožená taška Eris Ebony

 Kožená pánská taška Eris Ebony v elegantní černé barvě patří přesně k těm doplňkům, které přijdou vhod téměř každému muži. Zásluhu na tom má její vzhled, který vypadá dobře v kombinaci s riflemi i oblekem, a také praktické provedení. Aktovka z kůže přináší celou řadu přihrádek a kapes.

TIP2: Kožená peněženka Euros

Skvělým tipem na dárek pro tatínka, partnera nebo manžela je kvalitní peněženka Euros vyrobená z kůže. Peněženka je určena na bankovky a karty a má také jednu kapsu na drobné.

Tipy na dárky pro ženy

 Jedním z nejlepších dárků, kterým můžete obdarovat partnerku, sestru nebo třeba maminku, je kvalitní doplněk, na který si ženy potrpí. Podle módních stylistů by každé žena měla mít alespoň jednu koženou kabelku. Některé ženy ale před kabelkou dávají přednost batůžkům. A ty vyrobené z kůže dokazují, že i batůžek může být velmi elegantní. Dalším doplňkem, kterým u žen zabodujete, je kožená peněženka nebo kožená taška.

TIP1: Kabelka Athéna

 Kabelka Athéna je vyrobena z kozí kůže, má délkově nastavitelný ramenní popruh a uvnitř ní se nacházejí hned dvě otevřené přihrádky a dvě kapsy na zip.

TIP2: Batoh Fantasos Ebony

 Batoh, který se hodí na nákupy do města i na kratší výlet? Černý kožený batoh Fantasos Ebony, jež má délkově nastavitelné polstrované popruhy a několik kapes na zip a také samostatnou polstrovanou kapsu na notebook.

 

Padl vám některý z našich tipů do oka? Obdarujte své blízké luxusním koženým dárkem, který jim udělá radost pokaždé, když se na něj podívají.