Batoh do práce, do města i na výlety – představujeme batoh Apollón

Představujeme Apollón: stylový kožený batoh, který bude vaším nepostradatelným parťákem

Batohy a batůžky jsou dnes nepostradatelným módním doplňkem jak žen, tak mužů. Jestliže hledáte elegantního společníka do města, do práce, do školy nebo na výlet, neměl by vaší pozornosti uniknout kožený batoh Apollón, který je ušitý z kozí kůže. Co všechno byste o něm měli vědět?

Kožený batoh, který stvořili mistři na slovo vzatí

Kůže patří mezi nejluxusnější materiály, které můžete na trhu najít. Její předností je přírodní původ, odolnost a nezaměnitelný vzhled. Abyste získali kvalitní kožený produkt, je potřeba s tímto materiálem umět pracovat. A kdo by měl kožedělnému průmyslu rozumět lépe než Indové?

Značka HudBag spolupracuje s indickou rodinnou firmou, která se specializuje na výrobky z té nejkvalitnější kůže. Proto si můžete být jisti, že vám batoh Apollón bude dělat společnost dlouhé roky.

Design, který zaujme na první pohled

Na první pohled upoutá batoh svým designem. Kožený materiál jde ruku v ruce s tradičním zpracováním, pro které je typické prošívání, ale také klasické kovové sponky a doplňky. Nastavení ramenních popruhů a popruhů pro zapnutí batohu je řešeno pomocí děrování, které připomíná opasky, jež se nosí v kalhotách.

Díky roll topu v horní části se jedná o typický batoh do města. Velká kapsa nemá zip. Pro uzavření slouží srolování horní části a zapnutí popruhem. S batohem můžete směle vyrazit do práce, do školy, ale také na výlet do přírody.

Kozí kůže propůjčuje batohu Apollón elegantní vzhled, takže vám může dělat společnost i při formálnějších schůzkách nebo příležitostech. Dostupný je v hnědé i černé barvě a díky unisex provedení jej mohou nosit jak muži, tak ženy. Jestliže si potrpíte na to, aby vám společně s batohem ladila i peněženka, sáhněte v případě hnědého batohu po kožené peněžence Artemis. Černý batoh si bude rozumět s peněženkou z černé kůže Euros.

O pohodlné nošení se postará měkká kozí kůže

Pro výrobu batohu Apollón byla zvolena kozí kůže. Proč? Protože se jedná o materiál, který je měkký, pevný a pružný. Měkká kůže se postará o to, aby se batoh příjemně nosil. Pevnost a odolnost materiálu je zárukou, že bude batoh dlouho vypadat jako nový.

Kozí kůže je nejpružnější kůží na trhu, a také se pyšní nejnižší hmotností. Přestože je batoh Apollón poměrně velký (šířka 28 cm, výška 58 cm, hloubka 13 cm), potěší vás jeho nízká hmotnost, která činí pouze 1,58 kg. Další výhodou je skvělá odolnost proti vodě, které je dosaženo díky složitému procesu opalování kůže. I přesto se však doporučuje impregnace, která povrch ochrání před vnějšími vlivy.

Důležitým prvkem, který se podepisuje na pohodlném nošení, je možnost nastavení délky širokých ramenních popruhů. Jednoduchou úpravu provedete pomocí kovových přezek. Za pásky se „netahá“ tak, jak to můžete znát ze školních či sportovních batohů. Trn z kovové přezky jednoduše zasunete do vybrané perforace. Tento způsob nastavení má nespornou výhodu v tom, že budete mít ramenní popruhy nastaveny vždy ve stejné délce. Stačí jen odpočítat správný počet otvorů.

Přehledné členění a dostatečný počet kapes

Batoh Apollón má objem úctyhodných 21 l, takže do něj bez problémů uložíte pomůcky do školy či do práce. Jedna vnitřní komora je rozdělena na dvě kapsy. Do té, která je blíže zádům, se vejde i notebook. Kožený batoh na notebook má uvnitř ještě dvě kapsy uzavíratelné zipem, ve kterých můžete nosit cennosti a klíče. Na drobnosti, které potřebujete mít rychle po ruce, využijete přední malou kapsičku s vlastním zapínáním. Nemusíte tak otevírat celý batoh a prohledávat veškeré kapsy.

Proč se vyplatí nosit batoh?

Oproti dámským kabelkám nebo crossbody taškám mají batohy spoustu výhod. Které to jsou?

  • Rovnoměrné rozložení zátěže – nosit batoh je zdravější, jelikož zátěž je díky dvěma ramenním popruhům rozložena rovnoměrně. Nekřivíte si tedy páteř a neničíte záda.
  • Více toho unese – do batohu s přehledem naskládáte více věcí, ale díky rovnoměrnému rozložení zátěže nebudete mít pocit, že je batoh těžký.
  • Všestranné využití – s batohem můžete vyrazit do společnosti, na obchodní schůzku, ale také za sportem. Stačí si jen vybrat vhodné provedení.

Vsaďte na kvalitu a poctivé řemeslné zpracování. Získáte tak doplněk, který bude vaší ozdobou po dlouhá léta.